Paddelteknik med plattpaddel

  • 5 aug 2016

image: Paddelteknik med plattpaddel

Missa inte chansen att få tekniktips av Kåre Ankervik i plattpaddelns ädla teknik på söndag kl. 10:00 vid Gröndalshamnen.

Kåre Ankervik äger Vituddens kanotvarv och är uppväxt i kajaker. Han har paddlat hela sitt liv med plattpaddel och den funkar bäst för honom och han har en hel del att lära ut. De flesta medlemmar i ÖKS paddlar med plattpaddel så kom ner på söndag, häng med ut på vattnet och få en del tips på vägen i dina ambitioner mot bättre paddelteknik.

Så här beskriver Kåre sitt kommande besök:

Sön 7/8 10:00 våldgästar jag Gröndal för att jag är i krokarna och gillar att möta ÖKS:are, samt att jag har ett ärende till Ulf Helin. Vi har haft lite teknikprat med varandra och fler kan ju tänkas vara intresserade av att delta eller vidga vyerna eller få sina inskränkta fördomar och förutfattade meningar bekräftade som korrekta och orubbliga.  

Jag tänkte fokusera lite på mina erfarenheter av plattpaddel/europaddel och den teknik jag använder för denna. Ev kan jag stjäla en kajak av Ulf och ta ett varv med andra på släp så vi kan praktisera lite tillsammans. Helt enkelt kör vi förutsättningslöst och kostnadsfritt så får vi se vart det bär av. Jag skall försöka nå alla med något nytt att fundera på.

Mvh Kåre 

Gröndalshamnen, söndagen den 7/8 kl. 10:00