Medlemsförmåner

Startavgifter: Medlem som tävlar i klubbens namn har rätt att mot kvitto få ersättning för tävlingens startavgifter med upp till 400 kr per år. Kvitto lämnas till kassören senast 30 september. Använd gärna kläder med klubbemblem och märk kajaken med klubbnamnet när du tävlar för att göra reklam för ÖKS. Ingen avgift för lån av kanot om ni tävlar för ÖKS.

Rabatter/erbjudanden: Vi kan erbjuda dig som medlem följande rabatter/erbjudanden.  Ange namn och medlemsnummer vid kontakt med företagen. För frågor kontakta info@oks.nu


Nynäskajak

 

 

 

http://www.nynaskajak.se/

10% på alla nybeställningar av kajaker. 15% på alla lagerkajaker och 10% på alla tillbehör, gäller ej prisnedsatta varor. Säljer kajaker från Tiderace seakayaks, Zegulmarine, Taheoutdoors, Rebel kayaks, och Struerboats FREJ.


Ostkustenkajak

http://ostkustenkajak.se/

10 % på alla kajaker och 20 % på paddlar och tillbehör.

 


Anders Friberg  

TA TAG | Massage och simkurser

076-349 40 04

Simkunder hos TA TAG erhåller student- /pensionärspriser på massage hos TA TAG

Plats. Elite Rehabs lokal på Katarina Bangata 57 (nära Skanstull)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Svartsö Kajak

50% rabatt på kajakuthyrning hos Svartsö Kajak från oktober till april.

Under lågsäsong då det är kallt i vattnet är paddling inget för nybörjare. I stället vill jag ge ÖKS-medlemmar med god paddlingsvana 50% rabatt från oktober tom april säsongen 2021-2022 mot uppvisande av torrdräkt. Fyll i bokningsformuläret på hemsidan som vanligt och nämn att ni vill nyttja erbjudandet i fältet för övriga kommentarer.

Det finns även kajakhotell om någon vill förvara sin egen kajak där ute med tillgång dygnet runt året runt. Läs mer på svartsökajak.se

Hälsningar Johan Seijsing, Svartsö Kajak