Nyheter

Nu drar bassängträningen igång!

  • 29 sep 2021
  • bassängträningen

image: Nu drar bassängträningen igång!

Äntligen dags för vintersäsongens bassängträning! Vi kommer att ha tillgång till Nälstabadet ojämna veckor med start lördag den 2 oktober. Tid i bassäng lördagar ojämna veckor mellan 17-19. Vi som vill vara med anmäler oss i facebookeventet och samordnar transport av kajaker. Det finns ett släp om det är många som inte har egen bil, och om någon kan tänka sig att köra. 

Eftersom vi är en klubb hjälps vi åt med allt som behöver göras både i badet och när det gäller för och efterarbete. Karin Åmossa samordnar men kommer kanske inte kunna vara med varje gång. När Karin inte är med får någon annan ta ansvaret för att öppna och stänga aktiviteten. Vi kommer att åka från Gröndal kl 16.

I bassängen kan man träna roll, räddningsövningar, balans eller kanske pröva den där ranka kajaken som man aldrig vågar ta ut. Bara fantasin sätter gränser.

Magnetkungarna gästar klubben!

  • 27 sep 2021
  • städdag, ÖKS, Örnsbergs Kanotsällskap

image: Magnetkungarna gästar klubben!

På lördag den 2 oktober har vi bjudit in Magnetkungarna för att hjälpa oss att rensa kring våra bryggor. De använder magneter som de drar längs botten så för er som vet att ni tappat nycklar, smycken eller liknande är detta ett perfekt tillfälle.

Magnetkungarna arbetar helt ideellt och tillsammans hoppas vi kunna göra fint hos oss samt få upp sådant som inte hör hemma i vattnet, en win-win!

Vi startar kl 11:00 och det bjuds på fika. Kom gärna förbi och hjälp till, det kommer finnas magneter att låna. Skriv gärna att du kommer i eventet på facebook så vi kan planera fika.

Tips att kolla in Magnetkungarna på instagram, de hittar en hel del spännande.

Vi ses där!

/Styrelsen ÖKS