Nyheter

Drakbåtsträningen startar igen

 • 28 apr 2021
 • Drakbåt

Nu startar vi drakbåtsaktiviteterna igen med träning tisdagar och torsdagar kl 18 och lördagar kl 10 på Reimersholme.

På grund av den rådande situationen får vi inte vara fler än 9 i båten (8 paddlande + 1 styrman), det är väldigt viktigt att vi håller det! Det är också viktigt att man vid minsta symptom stannar hemma oavsett hur tätt det är inpå passet!

Klubbkanoter Reimersholme

 • 25 apr 2021

Omplacering klubbkanoter Reimersholme 

Nya introduktionspaddlingar

 • 24 apr 2021

Det finns nu två grupper med plats för 14 deltagare att boka för nya medlemmar. 

Nya introduktionspaddlingsgrupper

 • 22 apr 2021

Nu finns det 3 nya introduktionspaddlingsgrupper för er nya medlemmar att boka in er på.

Välkomna!

Nya introduktionspaddlingsgrupper

 • 16 apr 2021

Nu finns det 6 nya introduktionspaddlingsgrupper för er nya medlemmar att boka in er på.

Välkomna!

Introduktionspaddlingar 2021

 • 13 apr 2021

Hej alla nya medlemmar som väntat och längtat efter att få boka in er på årets introduktionspaddlingar. Det finns nu 6 grupper utlagda för bokning här på hemsidan. Den första paddlingen är nu på fredag den 16 april på Gröndal. Sedan följer nummer två på lördag på också den på Gröndal. På söndag håller vi den första paddlingen på Reimersholme. På måndag och tisdag är vi på Gröndal och på onsdag återigen på Reimersholme. Så småningom kommer vi att lägga ut flera pass och vi hoppas att alla ska bli färdiga med sin introduktion senast i mitten av juni månad. Sammanlagt kommer vi att genomföra uppemot 30 pass under de närmaste månaderna. Vi har lite problem med länkar till bokningsfunktionen på vår hemsida just nu på så sätt att det bara är en länk som leder rätt. Därför ska ni först logga in er på ert konto och därefter klicka på "Bokningsbara aktiviteter" ovan i textraden under det stora fotografiet. (se bilden nedan) Då kommer ni till bokningen. Ni får bara boka en ordinarie plats i en grupp. Ni får boka in er på köplats i andra grupper om ni vill köa till något grupp som ligger före i tid än det ni lyckats boka en ordinarie plats till om ni har möjlighet att hoppa in vid vakanser med kort varsel. Ni kan själva bevaka händelseutvecklingen i gruppen och boka in er på ordinarie plats om en sådan plötsligt blir ledig efter en avbokning. Alternativt blir ni erbjuden en ledig plats av mig om en sådan uppstår och ni står på första köplats. Det kan ske med mycket kort varsel. Om ni bokar om er till en ordinarie plats ny grupp måste ni boka av er  plats i den första gruppen ni lyckades få plats i. 

Välkomna!

Zeljko Markov, ÖKS

Klicka på "Läs mer"för att se bilden!

Kurs för turledare

 • 11 apr 2021

Ta chansen att lära dig det du behöver för att leda en tur.

Vi ser ett tryck på ÖKS-turer och har därför anordnat en kurs för blivande turledare 3-9 maj. Karin Åmossa och Martin Hauffman leder denna utbildning under några kvällar och med en avslutande helgpaddling. Som motprestation vill vi att du som går kursen och kommer att hålla i en tur för ÖKS-medlemmar.

Mer information hittar man här.

Städdag 1 Gröndal

 • 11 apr 2021
 • städdag

image: Städdag 1 Gröndal

Logga in och anmäl er till städdagen 25/4  endast 8 platser.

Frågor:

grondal@oks.nu

Tekniktorsdag

 • 7 apr 2021

image: Tekniktorsdag

På torsdag kl 18 kör vi teknikträning i Gröndal. Kom och öva det du är dålig på! Det kan vara allt från stöttetag och sidoförflyttning till svängar och roll. Vi delar med oss av sånt vi kan och lär av varandra. Varför inte lära dig en coronasäker kamraträddning? Såhär i början av säsongen kanske inte bad är nödvändigt så då kan vi öva annat skoj, till exempel att paddla baklänges eller på kant.

Motionspaddling

 • 7 apr 2021

image: Motionspaddling

Motionspaddling med Tisdagstävlingsspecial. Jag tänker att det är dags att dra igång motionspaddling på onsdagar igen. Nästa onsdag kan jag inte så jag kör på tisdagen och då är det en vecka kvar tills Örnsbergs Cupen (tisdagstävlingarna) drar igång igen. Det innebär att det är ett utmärkt läge att ha tisdagstävlingsspecial. Jag tänker att vi möts kl 18 påklädda och klara vid Reimersholme.