Nyheter

VM tider

  • 24 jun 2021

image: VM tider

Den 1-7 juli är det VM i Surfski på Lanzarote. Aaron von Beinke och Nils Wikander Karls från ÖKS har blivit uttagna av Svenska Kanotförbundet för att representera Sverige.

 

Parkeringsförbud Reimersholme

  • 21 jun 2021

Parkeringsförbud utanför lokalen på Reimersholme

Vi har noterat att fler och fler väljer att parkera utanför klubben på Reimersholme och det är inte tillåtet. Vi har nu fått klagomål från grannar och ber er att inte ställa era bilar där när ni är ute och paddlar.  Det är viktigt att vi har en bra relation med boende på Reimersholme och omgivningarna.

 

Styrelsen

Stockholmscupen

  • 6 jun 2021

image: Stockholmscupen

Stockholmscupen deltävling 2 och 3.

 

Idag på Sveriges nationaldag var det dags för deltävling 2 och 3 av Stockholmscupen. Två lite annorlunda tävlingar då det är lagtävlingar. Första tävlingen innebär att ett lag har fyra deltagare och två stycken K2/SS2 och kör stafett runt Reimersholme i fyra varv, dvs två varv per båt. Uppladdningen har varit spännande på diverse forum och bryggsnack om hur lagen skulle få ihop sina båtar. Vi har bara ett visst antal på Önrsbergs Kanotsällskap av de populäraste varianterna så det gällde att vara ute i god tid på morgonen för att få sin båt