Nyheter

Medlemsinsläppet är stängt!

  • 16 jun 2023

Medlemsinsläppet är stängt! 

Vi har nu fyllt de lediga platserna på årets sista introduktionspaddlingar. Därmed sätter vi punkt för årets intag av medlemmar i kategorin: Övriga och blivande kanotister. Kompetenta kanotister kan som vanligt alltid anmäla intresse för medlemskap genom att skriva till oss. 

Kontoregistreringen är stängd.

Final på 2023 års medlemsinsläpp och introduktionspaddlingar

  • 5 jun 2023

Hej alla ni som vill bli medlemmar i ÖKS! Vi inleder nu avslutningen på årets medlemsintag!

Intresserade ska först registrera sitt intresse för ett medlemskap genom att öppna konto och därefter lyckas boka in sig på en introduktionspaddling som ordinarie deltagare. Direkt efter genomförd introduktionspaddling erhålles medlemskap.

Efter registrering  bokas plats på en av de introduktionspaddlingar som finns utlagda för bokning. Klicka på boka aktiviteter, skrolla ner och klicka på introduktionspaddlingar så ser ni när det finns lediga platser. 

I skrivandets stund finns det 6 introduktionspaddlingar utlagda för bokning. På varje finns plats för 8 deltagare så vi tar max in ytterligare 48 medlemmar under 2023.

Ni som anser er vara kompetenta kanotister öppnar också konto och skriver till oss och berättar kortfattat om er kompetens. Kompetenta kanotister erhåller medlemskap utan krav på deltagande i introduktionspaddling.

Först till kvarn gäller!

Välkomna!

ÖKS

Läs mera om intresseanmälan om medlemskap här: Bli medlem (oks.nu)

Kontoregistreringen är nu öppen tills vidare!

Flera introduktionspaddlingar

  • 2 jun 2023

Hej alla ni som anmält intresse för medlemskap i ÖKS. Nu finns det två nya introduktionspaddlingar som ni kan boka in er i och då bli medlemmar. Den första är nu på söndag 4 juni och börjar klockan 11. Den hålls på Reimersholme och den andra börjar klockan 18:15 på måndag 5 juni  och hålls i Gröndal. Logga in på era konton och boka plats!

Mvh

Zeljko Markov, ÖKS