Vill du motionspaddla?

  • 4 aug 2016

Nu startar vi upp hösten med motionspaddlingen! Vill du vara med sitter du i en motionskajak vid bryggorna i Gröndalshamnen kl. 18:30 några torsdagar framöver.

Det är flera som efterfrågar organiserad motionspaddling i klubben så vi gör ett försök med detta. För nybörjare är detta ett bra sätt att komma igång med sin paddling och få lite tips på vägen. Vi som vill vara med är inte intresserade av att tävla utan att bara komma ut och motionera i motionskajaker. Vi använder klubbens VKV-kajaker och Citius som är lätta och trevliga för motionspaddling. Det finns kajaker att låna både på Reimersholme och i Gröndalshamnen. 

Eftersom vi fokuserar på motionspaddling kan det hända att vi gärna lägger in lite inslag av fartökning för att få lite puls. Man väljer själv om man vill delta i detta eller lugnt paddla på i sin takt. Vi paddlar så att alla ska känna att de är med.

Vi är några som har motionspaddlat under några år med olika erfarenheter som kan ge tips på vägen.

Jag som startar detta heter Ulf och jag knyter några andra vana motionspaddlare till mig och paddlar med gruppen. Det behövs ingen föranmälan, man ser bara till att man är på vattnet vid Gröndalshamnen vid 18:30 några torsdagar framöver. Vi försöker hålla passen mellan 45 minuter till en timme. Man hinner med en del på denna tid om man vill. Alla pass annonseras här på hemsidans kalender som kan ses i högerspalten. Vi kommer hinna med 5 torsdagar innan mörkret hindrar oss.

FAKTARUTAN

  • Motionspaddling torsdag 11/8, 18/8, 25/8, 1/9 och den 8/9, se även kalendern.
  • Ingen föranmälan, startklar på vattnet vid Gröndalshamnen kl. 18:30.
  • Man ansvarar för sin kajak och utrustning. 
  • Flytväst rekommenderas starkt.
  •  Ta med en flaska vatten.
  •  Solglasögon, solen står lågt på kvällen.

 

Undrar du över något är du välkommen att fråga mig. Jag träffas säkrast på e-posten som jag bevakar flera gånger per dag: ulf@oks.nu.

Alla medlemmar är välkomna!
mvh Ulf