Motionspaddling

  • 7 apr 2021

image: Motionspaddling

Motionspaddling med Tisdagstävlingsspecial. Jag tänker att det är dags att dra igång motionspaddling på onsdagar igen. Nästa onsdag kan jag inte så jag kör på tisdagen och då är det en vecka kvar tills Örnsbergs Cupen (tisdagstävlingarna) drar igång igen. Det innebär att det är ett utmärkt läge att ha tisdagstävlingsspecial. Jag tänker att vi möts kl 18 påklädda och klara vid Reimersholme.

Vi kör några starter fram och tillbaka och jag kan berätta hur tisdagstävlingar fungerar med start och gå igenom banor ifall ni har några frågor. Kom och var med erfarna som oerfarna som har funderat på att kanske vara med och tävla i år.

Sedan är min tanke att jag ska försöka köra motionspaddling de flesta onsdagarna med start kl 18. Jag kommer att annonsera ut när jag kör på Facebook så håll utkik och kan jag inte vara med kan ni som är där bara dra ihop något själva. Om någon av er som läser detta skulle vilja hjälpa till att vara den som drar ihop det någon onsdag då och då kan ni gärna meddela mig så kan vi prata ihop oss. Det skulle vara kul om det vore någon mer än jag som drar i det. Gärna en tjej nu när vi har många duktiga på gång. Det krävs inte så mycket, mest bara att annonsera ut och sedan vara lite sammanhållande i intervallerna ungefär.

Vi ses på tisdag

Pontus